26 oktober 2013

Jag har haft oturen att få ryggskott. Efter innebandyn i torsdags så small det till av bara sjutton och pang så kunde jag inte ens gå. Jag har alltså varit sängliggandes (har inte ens kunnat ta mig till toan själv) i snart 2 dygn. Och jag håller på att dö av tristess...

Känns som att det inte riktigt är rätt tillfälle för ryggskott med förlamning som följd just nu. Jag har tenta på måndag, en sjukt stor tenta dessutom, och nu har jag förlorat 2 dygns plugga på grund av detta. Ni kanske tänker att "ja, men du kan väl plugga i sängen då". Fast nej, det funkar inte riktigt när man inte kan röra sig. Var ska jag ha kollegieblocket, hur ska jag skriva, vart ska jag ha lagboken samtidigt som jag läser i 3 andra böcker, och allt detta när jag bara kan ligga på rygg?? Helt omöjligt. Jag har visserligen kunnat läsa litegrann, men jag får ont i armarna av att gålla en 1kilos bok över huvudet mer än 15min i sträck.

Så, jag ägnar dagarna åt tv-tittande och mys med min korv istället. Och håller tummarna att ryggen läker snabbt så att jag kan spela innebandy imorgon, måndag, tisdag och torsdag!!!

Mammas korvsnorv ♥
 
 
 
 
 

23 oktober 2013

Biljett till Avicii True Tour är nu betalt och klart. Tack vare min vän P som har försköp behövde vi inte ens vänta på att biljetterna skulle komma ut. Avicii spelar den 28de februari 2014 på Tele2 Arena i Stockholm. Jag och P kommer att ha en riktig helhelg och jag ser verkligen fram emot det. Det kommer bli Awesome!!!

För er som är intresserade så släpps biljetterna den 25 oktober på ticnet.

 
 
 
 
 
 
 
 

22 oktober 2013

Nu har alla de fina höstfärgerna passerat för att göra plats åt gråa, regniga och tråkiga dagar. Det bästa man kan göra nu är att gräva fram onepiecen i garderoben, mysa upp sig i sängen med duntäcke och tusen kuddar med en kopp varmt te. Kanske läsa en bok eller kolla på en film. Det är var jag ska göra ikväll, tillsammans med världens gosigaste bajskorv <3
 
 
 
 
 
 
 
 

19 oktober 2013

Häromdagen var jag ute på en liten höstpromenad med sambon och Bajskorven. Vi tog lite bilder bland löven och jag är speciellt nöjd med porträtten av bebisen. Hon blir så himla fin på bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
Höstens färger är verkligen vackra. Rött, gult, grönt och brunt blandat i en virvel av höstighet. Man blir glad av att vara ute och gå med kameran och försöka föreviga det fina i en bild. Finast är det när solen tittar fram på ett hörn och lyser upp tillvaron. 
 
 
 
 
 

10 oktober 2013

Idag känns som en ganska seg höstdag. Egentligen har jag jättebråttom till skolan då jag har föreläsning om 25 minuter.. och jag sitter i nattsärk fortfarande. Inga problem, tänker jag.. men jag vet innerst inne att jag kommer bli sen.

Jag har innebandyträning ikväll, som jag ska vara ledare för. Det blir femte passet sedan i söndags. Hade även tänkt att spela nu på söndag då vi kör helplan, vilket blir lite mer intensivt.
Det har inte blivit någon gymträning i veckan eftersom det blev så himla mycket innebandy, men nästa vecka tänkte jag variera mig lite. Eller köra alla innebandypass + gymträning =)

 
 
 
 
 
 

4 oktober 2013

Jag sitter hemma och lyssnar på hög musik och surfar runt på onödiga sidor. Egentligen borde jag plugga men jag är verkligen helt slut i huvudet. Imorse vaknade jag vid 7 och drog mig i sängen till 8 för att sedan gå upp och börja skriva det sista på inlämningsuppgiften. Nu är den inlämnad och om ca 1 vecka är det nästa inlämning. Jag har att göra, det är ett som är säkert.

Nej, nu gäller det att ta sig i kragen! Jag har middag med några nära vänner ikväll vid 19 och innan dess måste jag ha gjort vad jag enligt min egen planering ska ha gjort. Självdisciplin var det, ja. Hur skaffar man sån?

 
 
 
 
 
 
 
 

3 oktober 2013

Nu var det ett bra tag sedan jag var inne och skrev av mig. Jag tänkte jag skulle börja skriva igen, men inte alls i den utsträckning jag tidigare har gjort. Jag har nämligen inte den tiden som krävs det. Men jag kommer att lägga upp inlägg när och om jag har något att skriva om.

Jag har satt igång med träningen ordentligt igen, efter ett uppehåll på nästan ett halvår (!!). Men nu börjar det arta sig igen och jag är på god väg att komma i form igen.
Jag har även ett ton med studier som hänger över mina axlar. Med tenta om 3,5 veckor har jag fortfarande ca 1500 sidor kurslitteratur + inlämningsuppgifter kvar att fixa. Jag har därför gjort en detaljplanering över hur mycket och vad jag ska läsa varje dag för att få det att gå ihop. Hej då, fritid!

Det enda jag kommer ha tid med i en månad framöver är plugg och träning. Just det, jag har ju även blivit innebandytränare på universitetets sportanläggning. Träning för mig består alltså av innebandy så många gånger i veckan jag hinner, samt gymträning (även där så mycket jag hinner) och jag försöker att iaf 2 dagar i veckan köra dubbla pass.

22 augusti 2013
 
25 september 2013
 
1 oktober 2013
 
 
 
 
 
 

Micaela C.W

En 24 årig kvinnas tankar om världen och tillvaron. Fotografi, Träning, Vardag och en gnutta tankar om världsproblemen i dagens samhälle. Allt jag skriver är endast mina egna åsikter om saker och ting, jag har inte för avsikt att såra eller kränka någon, utan vill endast uttrycka mina tankar.

RSS 2.0